Affaldssortering jem og fix

Skraldespande og affaldsstativer – Jem & Fix

Skraldespande og affaldsstativer | jem & fix

Kom godt i gang med affaldssorteringen derhjemme med skraldespande og affaldsstativer fra jem & fix. Stort udvalg og lave priser

Affaldssortering med udtræk – Jem & Fix

Affaldssortering med udtræk | jem & fix

Affaldssortering med 2 affaldsspande med udtræk. Spandene kan rumme 10 liter hver og er lavet i plast. Der er låg til dem. Kan monteres i de fleste køkkenskabe, og stativet kan vendes. Køb det her hos jem & fix.

Affaldssystem til køkkenskab – G.Funder | Køb hos jem & fix

Affaldssortering til køkkenskab med op til 4 rum, som kan monteres i et af underskabene. En smart affaldsløsning, der fylder minimalt. Køb hos jem & fix.

Hailo affaldssortering m/udtræk og 3 spande | Køb i jem & fix

Affaldssortering med 3 spande og udtræk til montering i skab. Anvendes til sortering af papir, glas, metal m.v. Køb smarte affaldsspande i jem & fix.

Hailo affaldssortering m/udtræk 3 x 10 liter | Køb i jem & fix

Affaldssortering med 3 spande og udtræk til montering i skab. Anvendes til sortering af papir, glas, metal m.v. Køb smarte affaldsspande i jem & fix.

Skraldespande 3 stk. – Curver | Køb i jem & fix

Sæt med tre spande til affaldssortering med mærkater, der fx kan bruges til glas, papir, plastik og metal. Køb spande til affaldssortering billigt i jem & fix.

Affaldsstativ H34 x B23,5 x D21 cm – Jem & Fix

Affaldsstativ H34 x B23,5 x D21 cm | jem & fix

Affaldsstativ til fastmontering på bagsiden af en køkkenlåge. Lavet i metaltråd. Affaldsstativet måler H34 x B23,5 x D21 cm. Køb det hos jem & fix.

Affaldsspand 70 liter m/låg – Curver – Jem & Fix

Affaldsspand 70 liter m/låg – Curver | jem & fix

Curver affaldsspand bruges til affald og affaldssortering. Den er med låg, som spændes fast med klemmer. I sort plast og kan rumme 70 liter. Køb den hos jem & fix.

Skraldespand 110 liter m/hjul – Curver – Jem & Fix

Skraldespand 110 liter m/hjul – Curver | jem & fix

Curver skraldespand er ideel til udendørs brug, hvor den kan bruges som ekstra skraldespand. Den kan rumme 110 liter og er med hjul, så den er nem at flytte. Køb den hos jem & fix.

Affaldssortering tilbud hos jem & fix – Tilbudsaviser Online

Affaldssortering tilbud hos jem & fix

Nuværende Affaldssortering tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Affaldssortering tilbud og nyd de billigste Affaldssortering tilbud til de bedste priser.

Keywords: affaldssortering jem og fix