Ikea væghylde

Se udvalget af komplette væghylder her – IKEA

Væghylder – Se udvalget af komplette væghylder her – IKEA

Se vores store udvalg af holdbare væghylder med skjulte ophæng eller hyldeknægte. Find væghylder til kontoret, sove- eller børneværelset og spisestuen her.

Hylder i mange forskellige størrelser passer til alle vægge – IKEA

Hylder i mange forskellige størrelser passer til alle vægge – IKEA

Blandt vores væghylder finder du perfekt opbevaring til alle formål. Find din favorit blandt svævehylder, hylder med skuffer og hyldeknægte.

Blandt vores væghylder finder du perfekt opbevaring til alle formål. Find din favorit blandt svævehylder, hylder med skuffer og hyldeknægte. Se hele udvalget.

Hylder og vægopbevaring i mange praktiske design – IKEA

Hylder og vægopbevaring i mange praktiske design – IKEA

Væghylder Kroge Hulplader Kroge og vægopbevaring til børn … BURHULT / SANDSHULT Væghylde, hvid/asp med hvid bejdse, 59×20 cm. Sammenlign.

Hylder og vægopbevaring i praktiske og flotte design, der kan bruges overalt i hjemmet. Klik her, og se udvalget.

Væg- og køkkenhylder til nem opbevaring og pynt – IKEA

Væg- og køkkenhylder til nem opbevaring og pynt – IKEA

Stort udvalg af holdbare væghylder til køkkenet til lave priser – Mange størrelser og stilarter designet specielt til køkkenet.

Hylder – Find dekorative hylder til alle rum her – IKEA

Hylder – Find dekorative hylder til alle rum her – IKEA

Udnyt pladsen optimalt med dekorative hylder på hyldeknægte. Se vores udvalg af hylder, der er nemme at montere – fås i forskellige størrelser. Se mere her.

LACK Hylde, hvid, 110×26 cm – IKEA

LACK Hylde, hvid, 110×26 cm. Væghylden har et rent design og diskret og næsten usynlig montering. Den skjulte ophængning får det til at se ud, som om den er en del af væggen – og du behøver ikke købe ekstra hyldeknægte.

BOTKYRKA Væghylde, hvid, 80×20 cm – IKEA

BOTKYRKA Væghylde, hvid, 80×20 cm. Væghylden gør det nemt at se og nå de ting, du bruger hver dag. Gi’ dit køkken et personligt præg ved at udstille porcelæn, bøger samlinger eller andre dekorative genstande.

SVENSHULT Væghylde, guldfarvet, 60×20 cm – IKEA

SVENSHULT Væghylde, guldfarvet, 60×20 cm Gør noget sjovt med dine opbevaringsløsninger. SVENSHULT væghylde kan monteres på forskellige måder og f.eks. danne kreative mønstre på væggen. Det er både praktisk og personligt. Du kan lave et personligt mønster på væggen ved at kombinere flere væghylder.

SPORTSLIG Væghylde til trofæer, hvid/birk, 50×30 cm – IKEA

SPORTSLIG Væghylde til trofæer, hvid/birk, 50×30 cm At kunne udstille sine præmier gør dit barn ekstra stolt. Der kan hænge medaljer i en række på begge knagerækker af metal på væghylden, og der er plads på hylderne af træ til både præmier og plaketter.

Keywords: ikea væghylde, væghylder ikea, hylde med læderrem ikea, hylder med læderstropper ikea, egetræshylder ikea