Silvan erhverv

Håndværker/erhverv – Proff-konto – Silvan

Proff-konto Håndværkere/Erhverv

Håndværkere/erhverv. Det er muligt at få op til 10% loyalitetsbonus ved køb over 50.000,- (ex. moms) inden for 12 måneder.

Som håndværker kan du få en Proff-Konto hos SILVAN og opnå flere fordele.

Få flere fordele med en Proff Konto hos SILVAN

Proff-konto er en ordning for håndværkere/erhverv, boligforeninger og institutioner. I Silvan sætter vi stor pris på vores professionelle kunder.

Proff Konto er en kontoordning for håndværkere, institutioner og boligforeninger. Se hvilke fordele du kan opnå med en Proff Konto.

Håndværker / Erhverv – Silvan

Det er muligt at rekvirere flere kort, hvis det ønskes. Opret en PROFF-konto i SILVAN og få op til 10% bonus på alle køb. *Læs mere på bagsiden.

proff-konto – Silvan

Håndværker / Erhverv. Det er muligt at få op til 10% bonus ved køb over. 50.000,- kr. (ex. moms) inden for 12 måneder: Ved køb mellem 0,- & 19.999,-:.

Silvan Byggemarked – Skab noget gør-det-selv – Se mere her!

Få hjælp til dit næste byggeprojekt. Vi har alt inden for have, værktøj, maling og træ i vores butikker og online. Drive-in | Savværk | Værktøjsudlejning.

Få hjælp til dit næste byggeprojekt. Vi har alt inden for have, værktøj, maling og træ i vores butikker og online. Drive-in | Savværk | Værktøjsudlejning

Finansiering | SILVAN

Med en Silvan Konto kan du altid slå til, når du har projekter, der skal igangsættes – eller når du vil udnytte et godt tilbud i Silvan.

Direktør færdig i Silvan efter fire måneder | BT Erhverv

Direktør færdig i Silvan efter fire måneder | BT Erhverv – www.bt.dk

1. jun. 2022 — Ikke engang fire måneder fik Mathias Kerp som direktør i Silvan. … Erhverv. 1. jun. 2022 – 11:29 … Silvan har igen fået ny direktør.

Ikke engang fire måneder fik Mathias Kerp som direktør i Silvan.

Silvan udnævner Klaus Dolmer til ny administrerende direktør …

Silvan udnævner Klaus Dolmer til ny administrerende direktør (CEO) | Epicent Public Relations A/S

1. jun. 2022 — Emner · Virksomhedsoplysninger · Arbejdsliv · Detailhandel · Erhverv …

Silvan annoncerer udnævnelsen af ​​Klaus Dolmer som ny administrerende direktør for Silvan med virkning fra den 31. maj 2022. Mathias Kerp, hans forgænger,…

Tysk kapitalfond køber byggekæden Silvan | fyens.dk

Den danske byggekæde Silvan er blevet solgt. … Silvan, der har 42 byggemarkeder, har hovedsæde i Aarhus og beskæftiger omkring … Erhverv-nyhedsbrevet.

For fem måneder siden annoncerede Silvans ejere, at man vil sælge kæden. Det er nu sket.

Lange køer før åbningstid: Brænde rives ned fra hylderne i …

Lange køer før åbningstid: Brænde rives ned fra hylderne i Helsingør – byggemarkeder kan ikke følge med | helsingordagblad.dk

16. sep. 2022 — ERHVERV: Midlertidigt udsolgt. … I Silvan i Helsingør talte nogle kunder om at tage sagen i egen hånd og få kørt en lastvogn fyldt med …

Manglen på brænde skyldes blandt andet Ruslands invasion af Ukraine, hvor en stor del af byggemarkedernes brænde importeres fra.

Keywords: silvan erhverv