Skubb ikea

SKUBB serie – IKEA

SKUBB serie – IKEA

Med IKEA SKUBB opbevaringsserie får du styr på tingene, hvis der er kaos i dine skuffer og garderobeskabe. Bokse og hængeopbevaring i forskellige størrelser …

SKUBB serie

SKUBB Opbevaring, hvid, 44x55x19 cm – IKEA

SKUBB Opbevaring, hvid, 44x55x19 cm. Sæt denne kasse i et garderobeskab, eller skub den ind under sengen – god til opbevaring af tøj eller sengetøj, som samtidig er beskyttet mod støv. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

SKUBB Kasser, 6 stk., hvid – IKEA

SKUBB Kasser, 6 stk., hvid. Disse små bokse gi’r orden i kaos og hjælper dig med at sortere strømper, undertøj og tilbehør.

SKUBB Opbevaring, hvid, 93x55x19 cm – IKEA

SKUBB Opbevaring, hvid, 93x55x19 cm. Sæt denne kasse i et garderobeskab, eller skub den ind under sengen – god til opbevaring af tøj eller sengetøj, som samtidig er beskyttet mod støv. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

SKUBB Opbevaring, mørkegrå, 93x55x19 cm – IKEA

SKUBB Opbevaring, mørkegrå, 93x55x19 cm Sæt denne kasse i et garderobeskab, eller skub den ind under sengen – god til opbevaring af tøj eller sengetøj, som samtidig er beskyttet mod støv. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab. Beskytter tøjet mod støv.

SKUBB Opbevaring, mørkegrå, 69x55x19 cm – IKEA

SKUBB Opbevaring, mørkegrå, 69x55x19 cm Sæt denne kasse i et garderobeskab, eller skub den ind under sengen – god til opbevaring af tøj eller sengetøj, som samtidig er beskyttet mod støv. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

SKUBB Opbev med 6 rum, hvid, 35x45x125 cm – IKEA

SKUBB Opbev med 6 rum, hvid, 35x45x125 cm. Har du brug for flere hylder til det tøj, du lægger sammen? Hæng denne opbevaringsløsning i garderobeskabet eller på et fritstående garderobestativ. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

SKUBB Boks med rum, hvid, 44x34x11 cm – IKEA

SKUBB Boks med rum, hvid, 44x34x11 cm. Rummene gi’r orden i kaos og hjælper med at sortere strømper, undertøj og tilbehør og holde dem samlet ét sted. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

SKUBB Skoboks, hvid, 22x34x16 cm – IKEA

SKUBB Skoboks, hvid, 22x34x16 cm. Nettet tillader luft at cirkulere omkring dine sko og gør det nemt at se sko indeni. Brug den med andre SKUBB produkter og få fuldstændig styr på dit garderobeskab.

Keywords: skubb ikea