Stålhylde ikea

KUNGSFORS Hylde, rustfrit stål – IKEA

Vi har mange forskellige størrelser og hylder, du kan skære til – så er der altid en hylde, der passer. Sorter og filtrer. 236 varer. Produkt

KUNGSFORS Hylde, rustfrit stål. Inspireret af professionelle, men tilpasset til dig. Ligesom i et restaurantkøkken har vi fokuseret på holdbare materialer og smart vægopbevaring, der giver plads til hjemmets kreative kokke.

Hylder i mange forskellige størrelser passer til alle vægge – IKEA

Hylder i mange forskellige størrelser passer til alle vægge – IKEA

SKÅDIS hulplader tilbyder tilgængelig, legesyg og fleksibel opbevaring. Hvis de bruges fritstående, fungerer de også fantastisk som skrivebordsskærme og …

Blandt vores væghylder finder du perfekt opbevaring til alle formål. Find din favorit blandt svævehylder, hylder med skuffer og hyldeknægte. Se hele udvalget.

Hylder og vægopbevaring i mange praktiske design – IKEA

Hylder og vægopbevaring i mange praktiske design – IKEA

HJÄLPA Hylde, hvid, 80×55 cm. HJÄLPA indretning er designet, så du kan skræddersy din PLATSA opbevaringsløsning indvendigt. Stænger, kurve og hylder …

Hylder og vægopbevaring i praktiske og flotte design, der kan bruges overalt i hjemmet. Klik her, og se udvalget.

KUNGSFORS Stang med hylde/væggitter, rustfrit stål – IKEA

KUNGSFORS Stang med hylde/væggitter, rustfrit stål Inspireret af professionelle, tilpasset til dig. Ligesom i et restaurationskøkken har vi fokuseret på holdbare materialer og smart vægopbevaring. Lav din egen kombination, eller vælg denne færdiglavede løsning. Frigør arbejdsplads på køkkenbordet.

Se udvalget af komplette væghylder her – IKEA

Væghylder – Se udvalget af komplette væghylder her – IKEA

Se vores store udvalg af holdbare væghylder med skjulte ophæng eller hyldeknægte. Find væghylder til kontoret, sove- eller børneværelset og spisestuen her.

LACK Hylde, sortbrun, 110×26 cm – IKEA

LACK Hylde, sortbrun, 110×26 cm. Væghylden har et rent design og diskret og næsten usynlig montering. Den skjulte ophængning får det til at se ud, som om den er en del af væggen – og du behøver ikke købe ekstra hyldeknægte.

God opbevaringsplads med en OMAR stålreol – IKEA

Stålreoler- God opbevaringsplads med en OMAR stålreol – IKEA

Byg din egen stålreol med OMAR stålreoler fra IKEA. Med et råt og minimalistisk design, passer stålreolen ind i alle rum. Stålreolen findes i flere størrelser.

Hylder – Find dekorative hylder til alle rum her – IKEA

Hylder – Find dekorative hylder til alle rum her – IKEA

Udnyt pladsen optimalt med dekorative hylder på hyldeknægte. Se vores udvalg af hylder, der er nemme at montere – fås i forskellige størrelser. Se mere her.

HJÄLPA Hylde, hvid, 80×55 cm – IKEA

HJÄLPA Hylde, hvid, 80×55 cm. HJÄLPA indretning er designet, så du kan skræddersy din PLATSA opbevaringsløsning indvendigt. Stænger, kurve og hylder udnytter pladsen optimalt og holden orden i dine ting.

Keywords: stålhylde ikea