Stark selvbyg

SelvByg – STARK

SelvByg

SelvByg er til den private selvbygger, der vil bruge STARK, som de professionelle gør. Som medlem får du en lang række fordele, du kan se på siden her.

Bliv SelvByg medlem – gratis – og få masser af fordele

Bliv SelvByg-medlem i STARK og få masser af fordele

Stambutik. Her vælger du din STARK forretning. Efterfølgende får du invitationer og informationer på mail, når der er arrangementer i din foretrukne STARK.

Signup SelvByg – STARK

Tilmeld SelvByg

Som SelvByg medlem får du: Altid 10% rabat på tusindvis af varer; Særlige medlemstilbud hver måned; Professionel hjælp til vedligehold og projekter. Navn.

Medlemsbetingelser SelvByg – STARK

Medlemsbetingelser SelvByg

Du får et medlemskort til SelvByg i STARK. Når du har tilmeldt dig på STARK.dk, får du kortet tilsendt med posten i løbet af 4 – 6 hverdage. Når du modtager …

Bliv kunde – STARK

Bliv kunde

Har du ikke et CVR-nummer, kan du oprette dig som SelvByg-kunde og få 10% rabat på tusindvis af varer. Læs mere om SelvByg her: www.stark.dk/services/ …

Som håndværker kan du oprette en konto i STARK og få adgang til en lang række fordele. Udfyld formularen, så kontakter vi dig om din kontooprettelse.

10 procent – STARK

10 procent

Disse varekategorier får du SelvByg rabat på*: Aluprofiler

Få stærke tilbud og relevante nyheder i din indbakke

Aktiver dit kundekort – STARK SelvByg

STARK

Har du fået et SelvByg medlemskort i din STARK forretning, kan du aktivere det her: Indtast kortnr. (står under stregkoden): …

Opret login – STARK

Opret login

SELVBYG. Læs mere om SelvByg · Bliv SelvByg-medlem. STARK.DK. Privatlivspolitik · Handelsbetingelser · Køb gavekort til STARK · Tilmeld nyhedsbrev.

Arkitekthjælp – STARK

Få arkitekthjælp til dit byggeprojekt gennem STARK SelvByg.

Få arkitekthjælp til dit byggeprojekt gennem STARK SelvByg

Keywords: stark selvbyg, stark medlem