De rette møbler til stuen

Stuen er et rum, som langt de fleste familier nyder godt af. Her kan hele familien samles efter en lang dag, og sammen nyde en god film eller et brætspil. Der indbydes også til lange samtaler, mens man slænger sig i sofaen, eller krøller sig sammen i lænestolen. Det er derfor vigtigt, at alle møblerne egner sig bedst muligt til denne kvalitetstid, så I som familie kan få den bedst mulige tid sammen.

 

En sofa som passer til hele familien

Til enhver stue hører som minimum en sofa og et sofabord. Hverken sofa eller sofaborde er dog uvæsentligt, når vi snakker komfort og udseende. Når i handler sofa, skal der tages højde for, hvor mange siddepladser i har brug for, når familien og eventuelle gæster er samlet. Ligeledes er det værd at overveje, hvilket materiale sofa- og sofapuder skal have. Her har familier med firbenede familiemedlemmer nogle gange flere ting at tage højde for, da husdyret ikke skal have mulighed for at ødelægge sofaen.

 

Sofabord som matcher jeres hverdag

Når sofaen så er på plads, skal der findes et bord, som matcher hertil. Nyder I at spille om aftenen, eller tager I tit en kop kaffe og kage i stuen, bør I vælge et forholdsvis stort sofabord, som kan give jer disse ting. Bruges bordet derimod kun til fjernbetjeningen, nogle stearinlys og en enkelt skål slik, kan et mindre sofabord være rigeligt. Der findes et hav af forskellige sofaborde, også i forskellige farver, så sørg for at det matcher sofaen.