Dette bør du have in mente i indretningen af dit badeværelse

Badeværelset er ikke ligefrem det rum, vi opholder os i de fleste af døgnets timer. På trods af dette er det et nødvendigt rum for hele familien. Det bør derfor være så praktisk som muligt. Der skal være mulighed for at tage dejligt lange bade, børste tænderne, sætte håret, lægge makeup og meget mere. 

De helt basale fornødenheder

På et badeværelse bør der naturligvis være de helt basale fornødenheder såsom et toilet, en håndvask og mulighed for at gå i bad. Det kan være i form af en brusekabine eller et badekar alt efter dine præferencer. 

Du bør overveje, om din familie har gavn af eksempelvis to håndvaske, hvis der er plads til det. Derved kan der være to mennesker på badeværelset på samme tid, når det skal gå stærkt om morgenen. 

Derudover bør der være hylde-, skuffe- eller skabsplads til opbevaring af familiens toiletsager, håndklæder m.m. Køb badmøbel online her.

Forkæl badeværelset med ekstra luksus

Det kan være noget af en nedtur at komme direkte fra den varme seng til badeværelset om morgenen, hvis det byder på et iskoldt badeværelsesgulv. Du bør altså overveje, om der skal være varme i gulvet på dit badeværelse. Vælger du dette, er det altid en fornøjelse at træde ind på badeværelset. 

Tilbehøret på badeværelset er endnu en ting, der kan give følelsen af luksus. Tænk derfor over hvilke håndklæder, hvilken toiletspand, hvilke tandkrus og så videre, du køber og stiller på badeværelset. 

Andre ting, der også kan gøre dit badeværelse til en drøm, er grønne planter og duftlys.