Sådan rengør du en brusevæg i glas

Det er altid en fornøjelse at komme ud på et badeværelse, der er skinnende rent. Men hvordan rengør du en brusevæg i glas? Her får du en grundig introduktion til, hvordan du klarer denne opgave. Uanset om du blot overvejer at få en brusevæg, eller om du allerede har en på dit badeværelse, kan du læse med her. 

Få en skinnende ren brusevæg i glas

Brusekabiner er en særdeles populær løsning på badeværelset. Det er der ikke noget at sige til, da de er nemme at placere på badeværelset. Der skal blot være en vandtilførsel og et afløb, og så kan der stå en brusekabine. Men en brusekabine eller en brusevæg i glas skal rengøres for at bevare sit skinnende rene look til alle tider. 

For at holde din brusevæg ren bør du anvende en gummiskraber hver eneste gang, du har været i bad. Gummiskraberen vil fjerne vandet på bedste vis, og det er et plus, at den ikke ridser glasset. Du skal skrabe oppefra og ned i bløde svingende bevægelser, når du bruger en gummiskraber for at få det bedste resultat. Når du får fjernet vandet, så undgår du kalkaflejringer på glasset.

Efter du har skrabet færdig, skal du have en blød klud parat, så du kan tørre efter. Dette er for at forhindre skidt og kalk i at sætte sig fast.

Skulle der opstå kalkaflejringer på din brusevæg i glas, så kan du bruge eddike til at fjerne dem. Start med at rense brusevæggen med vand og sæbe. Dup derefter eddike på alle kalkaflejringerne og lad eddiken sidde i cirka 10 minutter. Slut af med at vaske eddiken af.